Potřebujete vyřešit právní vady?

Pomůžeme vám vaší nemovitost zbavit následujících právních vad
Vyplacení dluhů
Pokud majitel nemovitosti má dluhy, mohou mít tyto dluhy vliv na hodnotu nemovitosti a na schopnost majitele prodávat nebo pronajímat tuto nemovitost. Pro řešení této situace může být nutné vyplatit dluhy, aby byla obnovena hodnota nemovitosti a aby bylo možné s ní dále nakládat. Je důležité získat důkladné informace o všech dluhových závazcích a o možnostech jejich vyplacení.
Vyplacení exekuce
Exekuce může být vykonána na majetek majitele nemovitosti, pokud majitel nemovitosti má neuhrazené dluhy nebo pokuty. Pokud dojde k exekuci na nemovitost, může být nutné exekuci vyplatit, aby byla zrušena a aby bylo možné s nemovitostí nadále nakládat. Vyplacení exekuce může být složité a zahrnuje řadu právních kroků, včetně kontaktování exekutorského úřadu a vyjednávání s věřiteli.
Zástavní právo
Zástavní právo umožňuje věřiteli držet nemovitost jako zástavu, pokud dluh není splacen včas. Pokud je nemovitost zastavena, může to mít vliv na schopnost majitele prodávat nebo pronajímat nemovitost. Pro řešení této situace může být nutné provést důkladné prozkoumání zástavního práva a vyjednávat s věřiteli, aby bylo možné zrušit zástavní právo a obnovit hodnotu nemovitosti.
Změna vlastnických vztahů a dědické řízení
Změna vlastnických vztahů může být způsobena různými faktory, včetně prodeje, darování nebo dědického řízení. Dědické řízení může být složité a zahrnuje řadu právních kroků, včetně probíhajícího soudního procesu. Je důležité zajistit, aby byla změna vlastnických vztahů provedena v souladu s platnými zákony a aby byla právně platná a vymahatelná.

Jak to funguje?

Při řešení právních vad provedeme odbornou analýzu a navhrneme vám přesný postup. 

1. Zavolejte nám nebo nám napište

Doptáme se vás na detaily vaší nemovitosti pro kterou chcete vyřešit právní vady.

2. Domluvíme termín

Naplánujeme termín schůzky a předání všech podkladů a informací.

3. Předání podkladů

Předáme si všechny podklady a domluvíme společně další kroky v souladu s právními předpisy.

Nejčastěji kladené otázky k řešení právních vad

  1. Jakým způsobem lze zjistit, zda na nemovitost existují nějaké právní vady? Při nákupu nebo prodeji nemovitosti je důležité provést důkladnou právní analýzu, aby bylo zjištěno, zda na nemovitost nejsou vztahovány žádné právní vady, jako jsou zástavní práva, exekuce nebo spor o vlastnictví. Zjistit tyto informace lze například prostřednictvím katastru nemovitostí, který poskytuje informace o stavu vlastnictví a zástavních právech.

Odhad ceny nemovitosti je odhadovaná tržní cena nemovitosti, zatímco cena stanovená na základě prodeje je cena, za kterou byla nemovitost skutečně prodána. Odhad ceny nemovitosti se může lišit od ceny stanovené na základě prodeje v závislosti na místních tržních podmínkách a jiných faktorech, které mohou ovlivnit cenu nemovitosti.

Vlastnictví nemovitosti může být předmětem dědického řízení, pokud majitel nemovitosti zemře bez zaneprázdnění pozůstalosti. V takovém případě může být nutné vyřešit dědické řízení a určit, kdo bude novým vlastníkem nemovitosti.

Co o nás říkají klienti?

0
Profesionálové k vašim službám
0 +
Let v oboru
0 +
Spokojených klientů

Kontaktuje naše makléře

Prodejte svou nemovitost s našimi makléři. Prohlídky, jednání a další služby jsou zahrnuty v ceně domu.


Compare listings

Compare